facebook

Klaar voor de Black Friday koopjes?

Op vrijdag 23 november is het zo ver…

 

 

November is in het land en dat betekent maar één ding: Black Friday komt eraan! Black Friday kan je zien als het startschot voor de kerstaankopen en dan slingeren de kortingen in het rond. Bereid dus tijdig je shoppinglijstje voor en ga op vrijdag 23 november uitgebreid shoppen. De meeste handelszaken maken er overigens een Black Friday weekend van, dus maak er gerust een heus winkelweekend van! Dit zijn alvast onze shoppingtips voor dé koopjesdag van het jaar:

Een kerstpakje voor hem

Niets is moeilijker dan een cadeau te scoren voor je man, je papa, je broer of je neef. De mannenkleerkast is vaak sober, net zoals het manneninterieur of het mannenservies. Wat koop je dan in godsnaam voor Kerst? Maisons du Monde geeft alvast een hele reeks tips! Wij zijn alvast fan van deze kristallen whiskyglazen. Stijlvol, tijdloos én lekker mannelijk!

Een moordjurk voor jou

Het is niet altijd een pretje wanneer je in het weekend voor Kerstdag of Nieuwjaar nog de winkelstraten in moet duiken om nog snel een geknipte outfit te vinden voor het avondfeest. Neem daarom uitgebreid de tijd om nu de etalages, foldertjes en websites al af te schuimen, op zoek naar die ene, perfecte jurk! Kies voor een sobere, zwarte jurk, een trendy jumpsuit of waag je aan dat ene tikkeltje meer: deze moordjurk vol glitters van LolaLiza. Haal je innerlijke Tina Turner naar boven en schitter tijdens de feestdagen!

Een onvergetelijk vleugje parfum

Subtiel, maar toch aanwezig. Zo hebben we onze geurtjes graag. Haal je speurneus boven en zoek op Black Friday alvast een gepast geurtje voor de festiviteiten. Niet te sterk, niet te flauw. Wist je dat Hugo Boss een nieuwe geurtje op de markt heeft, zowel voor hem als voor haar? Boss The Scent Private Accord is een intense mix met tonen van zoete mandarijn, cacao en de tonkaboon. Laat jij je verleiden door dit onweerstaanbare aroma?

Shop erop los op Black Friday en ga met een tas vol kortingen en een gerust geweten de feestdagen tegemoet!