facebook

Cadeautips voor moederdag

Nog heel even en het is weer moederdag.

Nog heel even en het is weer moederdag. Op zondag 13 mei zetten we traditiegetrouw alle mama’s in de bloemetjes en wij hebben meteen enkele cadeautips voor je klaar:

  • Kies voor lekkers!

Je wordt al jarenlang verwend met lekkers uit de keuken van jouw favoriete keukenprinses: je mama. Tijd om de rollen om te draaien en haar op jouw beurt culinair te vertroetelen. Misschien pak je het groots aan en zorg je voor een uitgebreide brunch of een meergangenmenu, maar misschien ben jij ook eerder onhandig achter het fornuis… Dan is er altijd de optie: chocolade! Verras je mama met spannende nieuwe smaken of maak haar simpelweg gelukkig met haar lievelingssoort. Mmm…

  • Een knus nestje

Tijdens het opgroeien huppelt je mama voortdurend achter je aan om spullen op te ruimen, weg te vegen of op te bergen. Zo zorgt ze jarenlang voor een knus nestje om in te wonen. Geef haar op moederdag enkele spulletjes om dat nestje nog knusser te maken. Kussens, kaarsen, fotokaders met ludieke familiekiekjes, plaids,… Alles om haar thuis nóg meer op te fleuren.

  • Overal muziek

Heeft je mama een favoriete band? Een reeks lievelingsliedjes? Een soort muziek waar ze blij van wordt? Maak voor haar dan een playlist en doe een draagbare luidspreker cadeau. Zo kan ze altijd en overal naar haar voorkeursdeuntjes luisteren. Een toptip voor hippe mama’s!

  • Fashion

Laat je mama letterlijk stralen op moederdag met een gloednieuwe outfit! Nieuwe schoenen, een nieuwe mantel, een lentesjaal, een zomerhoed,… Er zijn vast kledingstukken waar ze stiekem al even van droomt. Help die droom werkelijkheid te worden met een fijne kledingbon, of waarom niet meteen een gezellig shoppinguitje samen? Zo kan je meteen ook lekker bijkletsen!

Leg die mama van jou maar flink in de watten!