facebook

Tips voor een heerlijke paasvakantie!

We staan met onze voeten nog midden in week 1 van de paasvakantie, maar we kijken natuurlijk al reikhalzend uit naar wat week 2 voor ons in petto heeft!

Tips voor een heerlijke paasvakantie!

We staan met onze voeten nog midden in week 1 van de paasvakantie, maar we kijken natuurlijk al reikhalzend uit naar wat week 2 voor ons in petto heeft! Want al die verhalen op Facebook over citytrips naar Málaga en skiavonturen in Oostenrijk, die prikkelen stiekem onze jaloezie wel een beetje… Wij willen ook op avontuur! In eigen land dan maar? Natuurlijk!

1.      Trek de natuur in

Beginnen de kids zich te vervelen na die eerste week thuis? Dan wordt het tijd om erop uit te trekken in de wijde natuur. Ga een frisse neus halen aan zee en ploeg met z’n allen door de duinen om te eindigen met een welverdiende pannenkoek, of spoor met de trein richting Ardennen voor een fikse boswandeling. Je hoeft het echter niet zo ver te zoeken. In elke provincie vind je tal van wandelroutes die je met het hele gezin kan volgen. Samen gekleurde paaltjes zoeken midden in het natuurgebied, heerlijk toch? En de kids? Die zullen slapen als roosjes!

2.      Ga op citytrip in eigen stad

Al die gekke avonturen over de landsgrenzen heen zijn dolle pret, maar ook een vakantie in eigen stad kan verrassend aangenaam zijn! Zeg zelf: wanneer ging jij voor het laatst op toeristische toer doorheen je stad? Wanneer bezocht je nog een museum of ging je mee op boottocht doorheen je stad? Bekijk je eigen habitat eens door een andere bil en ontdek het moois dat je dagelijks links laat liggen. En je hoeft helemaal niet naar huis te gaan! Overnachten op hotel in eigen stad is ook best eens spannend…

3.      Een dagje shoppen!

Om de vakantie compleet te maken, breien we er natuurlijk ook nog een shoppinguitje aan vast. Jij wil toch ook heerlijk ontspannen terug op het werk komen en overladen worden met complimenten? Die leuke lippenstift, die hippe schoenen, dat glimmende uurwerk om je pols,… Duik de winkelrekken in en snuister tot je vindt wat je zoekt, en laat je verwonderen door de prachtige lente- en zomercollecties!

Tot shops?