Cadeautips voor Vaderdag

Bij onze winkels vind je de leukste cadeaus voor jouw papa

Vaderdag komt eraan! Op 12 juni is het tijd om hem eens goed in de watten te leggen. 

Heb je nog geen idee wat je hem kan geven? Ontdek hieronder de cadeautips van onze winkels! 

  • Vind je papa het leuk om zichzelf te verzorgen? Dan zit je goed met een nieuw geurtje of verzorgingsproduct. Of misschien is het tijd voor een nieuw scheerapparaat? Bij Krëfel, Kruidvat, Yves Rocher en April vind je sowieso een leuk cadeau voor de zorgzame papa. 

  • Is jouw papa een echte gadget-freak? Bij Proximus, Krëfel en Hema zit je goed op vlak van elektronica. Een nieuwe smartphone, tablet of speakers… De medewerkers helpen je verder met advies op maat. 

  • Leest je papa graag een goed boek of is hij graag geïnformeerd? Kom een kijkje nemen bij Club. Je vindt er boeken voor papa’s die graag koken, reizen, houden van wat spanning en nog veel meer. 

  • Is jouw papa een Bourgondiër? Stel dan een picknick-pakket samen voor Vaderdag! Bij Delhaize vind je de lekkerste producten en bij JYSK vind je alles wat je nodig hebt van glazen, bestek en servetten. Of je kan ook lekker uit eten gaan bij één van onze restaurants.

  • Vaderdag is het ideale moment om je papa in het nieuw te steken. Ontdek bij onze kledingwinkels de nieuwste collecties en kies bijvoorbeeld voor een nieuw paar sneakers of een mooie trui als cadeau voor jouw papa. 

WIN WIN WIN

Doe mee aan onze Vaderdagwedstrijd! Nomineer jouw papa en maak kans op een shoppingbudget ter waarde van € 150. Meer informatie vind je hier terug