Sinterklaasactie

Ontdek onze actie voor Sinterklaas en wie weet komt hij binnenkort bij jou aanbellen (in alle veiligheid)!

Dit jaar heeft Parc Commercial Les Dauphins gevraagd aan Sinterklaas om aan te bellen bij 30 gezinnen uit Moeskroen. Een leuk bezoek in alle veiligheid!

Ontdek zijn antwoord hieronder en doe mee aan de wedstrijd:

 

« Lieve kinderen, beste ouders,

Het jaar 2020 is voor iedereen al moeilijk geweest! Ik bereid momenteel mijn bezoek aan Moeskroen voor en ben dan ook ingegaan op het verzoek van Parc Commercial Les Dauphins.  

Ik hou ervan om speelgoed uit te delen en om mooie tekeningen te ontvangen. Mijn brievenbus zal dan ook aanwezig zijn op Parc Commercial Les Dauphins vanaf 25 november tot en met 2 december. Jullie kunnen er jullie tekeningen posten. Vergeet jullie naam, voornaam, telefoonnummer en e-mailadres niet te noteren op jullie tekening zodat ik jullie ouders op de hoogte kan stellen van mijn bezoek!

30 tekeningen zullen willekeurig gekozen worden vanaf 3 december. Op zaterdag 5 december zal ik langskomen bij de gelukkigen. Dat houdt in dat ik kom aanbellen aan je deur om je te verrassen. Ik draag zeker een mondmasker. Je hoeft niet te schrikken, het masker dient om ons allen te beschermen. Ik mag helaas niet binnenkomen, maar ik mag jullie wel verwennen!

Ik tel af tot 5 december! Jullie tekeningen en brieven zal ik toevoegen aan mijn verzameling.

Hooggeachte groeten,

Sinterklaas »

 

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

  1. Maak een tekening of kleur de tekening in die je hier kan terugvinden.
  2. Noteer zeker je naam, voornaam, telefoonnummer en e-mailadres op je tekening zodat wij je kunnen contacteren indien Sinterklaas bij jou op bezoek komt.
  3. Post jullie tekening in de brievenbus van Sinterklaas op Parc Commercial Les Dauphins. De brievenbus kan je terugvinden aan de roltrappen vanaf woensdag 25 november tot en met woensdag 2 december. 

Als je gewonnen hebt, zullen wij je persoonlijk contacteren. Sinterklaas komt dan op zaterdag 5 december bij jou op bezoek met een verrassing ter waarde van 25 euro.

 

Veel succes!

 

 *Wedstrijdreglement