facebook

Terug naar school in stijl!

September sluipt dichterbij…

Straks staan de schoolpoorten weer wagenwijd open en trekken duizenden peuters, kleuters en tieners opnieuw naar de klas. En dat doen ze in stijl!

Met de nieuwste outfit van Bel&Bo bijvoorbeeld! De back2school-collectie van Bel&Bo fleurt elk somber gezichtje meteen op met vrolijke bloemetjes en grappige kattenprints. En wat dacht je van heerlijk zacht imitatiebont om de eerste, kille schoolochtenden straks lekker op te warmen? Snuister gauw in het hele gamma en pik jouw favorieten eruit!

Ook een paar glanzende regenlaarsjes zijn onmisbaar in september. We kregen de voorbije dagen al een voorsmaakje van de weergoden, en er komt ongetwijfeld nog meer nattigheid uit de lucht gevallen… Met rubberen laarsjes huppelt elke spruit echter vrolijk door de plassen. Geen probleem! En Chaussea heeft de geknipte collectie laarsjes voor je klaar.

Draagt zoon- of dochterlief een bril? Dan vind je bij Hans Anders vast een gepaste montuur! Wist je bovendien dat je bij Hans Anders ook een leesboekje krijgt bij aankoop van een kinderbril? Ons oog viel op het gamma van Artlife, een merk met fantasierijke, hippe brilmotiefjes. Met zoveel fun op de neus gaat ieder kind met plezier naar de schoolbanken!

Combineer die top outfit ook met een fijne, nieuwe rugzak voor alle schoolspullen. Veritas heeft heel wat leuks in de etalage, van stoere haaien over romantische glitters en knuffelige monsters. Een goede schooltas is vooral comfortabel, maar het oog wil natuurlijk ook wel wat…!

Ziezo! Helemaal klaar voor dag één bij een nieuwe juf of meester!