Bereid je voor op een zonnige zomer

Onze winkels staan voor je klaar

 

Of je nu kan genieten van 2 maanden vakantie of 2 weekjes, dankzij onze winkels wordt het sowieso een bruisende zomer. Je hoeft het trouwens niet ver te zoeken… Ook in eigen land valt er heel wat te beleven! 

Onze 4 tips: 

- Volg de sportzomer: Deze zomer staat in teken van heel wat sport: EK voetbal, Olympische Spelen, Ronde van Frankrijk, … Mis niets van onze atleten en organiseer leuke avonden waarbij je met vrienden en familie de match/etappe/uitzendingen live volgt op groot scherm. Koppel er een lekkere barbecue aan vast en plezier gegarandeerd! 

- Soldenshoppen: De hele maand juli geniet je bij onze winkels van de beste solden. Tijd dus om die nieuwe jeansbroek en handtas te kopen die je al lang op het oog hebt. Maak er een leuke shoppingdag van met een vriend of vriendin en geniet ‘s middags van een lekkere lunch bij een van onze restaurants. 

- Verwen jezelf: Tijd om deze zomer ook even een momentje voor jezelf te nemen. Organiseer een wellnessdag bij je thuis waarbij je nieuwe producten uittest, een nieuwe serie ontdekt op Netflix en geniet van lekkere desserts. 

- Kampeer… in je tuin: Is het warm binnen? Waarom niet buiten slapen? Zet een tentje buiten en kampeer in je tuin. Maak het extra gezellig door ‘s avonds een kampvuurtje aan te maken en te kijken naar de sterren. Qualitytime met het gezin gegarandeerd.  

Voor de perfecte voorbereiding van deze leuke activiteiten moet je bij onze winkels op Parc Les Dauphins zijn!