facebook

3 tips om je voor te bereiden op de herfst

Ligt jouw overlevingspakket al klaar?

We genieten momenteel nog van een heerlijke nazomer, maar de eerste herfstprikken mochten we toch al voelen. Af en toe een zware regenbui, een grijsbewolkte hemel, de eerste koude rillingen… Sommigen schakelden zelfs al stiekem de verwarming eventjes aan! En nu de herfst voor de deur staat, kunnen we maar beter voorbereid zijn op al die dichterbij sluipende momenten. Hier alvast 3 tips om de herfst met open armen te verwelkomen.

 

Bubbels

We hebben het deze keer niet over bubbels in een glas – wat natuurlijk ook altijd is toegestaan – maar over de bubbels in je heerlijk warme bad! Niet is meer deugddoend na een kille werkdag of een fikse boswandeling dan die fijne kuip vol dampend water. In een mum van tijd krijg je het weer lekker warm. Kies dus nu al enkele zinnenprikkelende geurtjes uit het badassortiment van Kruidvat, en maak je badmomenten nóg intenser! Wat dacht je van de frisse geurtjes van Le Petit Marseillais?

                     

            Le Petit Marseillais Aloë Vera & Appelbloesem Douchecrème - Kruidvat - Prijs: € 4,19

 

Pyjama

Geen bad in je badkamer? Niet getreurd! Haal gewoon een lekker knuffelbare pyjama in huis en maak het gezellig op de sofa. Of je nu kiest voor een dikke, pluizige broek of een schattig kanten topje: alles mag! Al kan je de herfst maar écht te lijf gaan als je flink ingeduffeld bent. Laat sexy dus maar even achterwege en kies voor comfort en gezelligheid! Hunkemöller helpt je graag bij het kiezen! 

 

                         

 

                            Short Lace & Top Jersey Lace - Hunkemöller - Prijs: € 27,99 & € 18,99  

 

Elektriciteit

Door het verschil tussen warm en koud en de wrijving van je kleren, gaan je haren in de herfst al eens rechtop staan. Maar wat als je die elektriciteit ook in de vorm van een warm dekentje van Krëfel kan krijgen? Of een knusse voetverwarmer? Of een massagekussen? Verwen jezelf bij de eerste koudeprikken, en zwem gezond als een visje de herfst door.

         

                                             Dreamland Elektrisch deken 16043A - Krëfel - Prijs: € 59,99 


 

Met een lekkere kop thee is de scène helemaal compleet! Wees dus nu al voorbereid, en dan: genieten maar!