Kom eindejaarsshoppen op Parc Les Dauphins!

Magisch eindejaar op Parc Les Dauphins

 

Eindejaar wordt extra gezellig op Parc Les Dauphins. Zo voorzien we niet alleen heel wat leuke animaties, je zal ook extra veel kunnen shoppen! Op zondag 22 en zondag 29 december voorzien we zelfs een koopzondag waarbij de winkels open zullen zijn van 10 uur tot 18 uur. 

 

  • Wat kan je doen in het weekend van 21 en 22 december?

Kom je langs in het weekend van 21 en 22 december, dan zal je je kunnen verwarmen aan onze verschillende standjes.

Om 15 uur en 17 uur voorzien we een grootse kerstparade, met onder andere de kerstman, meer dan 60 dansers en heel wat leuke cadeautjes! Na de kerstparade (om 15u30 en 17u30) kan je op de foto met de kerstman in zijn kerstchalet.

En ook onze lieve mascotte is er opnieuw bij! Ga zeker op de foto met hem.

 

  • Wat kan je doen in het weekend van 28 en 29 december?

In het weekend van 28 en 29 december rijdt er een klein treintje rond met de leukste gasten aan boord! Zo zullen onder andere sneeuwmannen, Disney prinsessen en Mickey en Minnie je meenemen voor een leuke tour. Je kan plaatsnemen in de trein tussen 14u30 en 17u30.

Ook ons rad van fortuin is opnieuw aanwezig!

Hoe kan je aan het rad draaien? Download ons mini-rad van fortuin, snijd het uit en duid jouw 3 favoriete nummers aan. Als het rad stopt op een van jouw favoriete nummers, dan maak je kans op een reischeque ter waarde van € 500, cadeaubonnen ter waarde van € 50 of een van onze verschillende andere prijzen! Opgepast: je kan slechts een keer per persoon deelnemen.

 

We wensen je een prettig eindejaar!

 

Download hier het rad van fortuin