facebook

Kom en geniet van de solden op Parc Les Dauphins

Hallo zomersolden!

De zomersolden staan voor de deur en lokken ons straks naar winkelstraten en winkelparken met aantrekkelijke kortingen. Weet jij al welke stukken je zeker op de kop wil tikken? Wij helpen je alvast op weg om de juiste keuzes te maken.

Wat heb je nodig?

In elk huishouden vind je meubels, accessoires, kledingstukken of hebbedingen die aan vervanging toe zijn. Dringend is het niet, maar het zou wel mooi zijn om die gedemodeerde lampenkap, die ouderwetse kussens, dat versleten paar trainingsschoenen of die verkleurde hoed toch eens te vervangen. Blijf de komende dagen alert in en rondom je woonst, en maak een lijstje van de dingen die je nodig hebt. Met dat lijstje trek je het eerst naar de solden.

Waar verlang je stiekem naar?

Naast allerhande benodigdheden zijn er natuurlijk ook spullen of kledingstukken die geen must zijn, maar waar je toch stiekem al even van droomt. Wat staat er op jouw verlanglijstje? Een nieuw paar sneakers? Een kleine handtas? Een wifiradio voor in de keuken? Het zijn allemaal dingen die je vrolijk stemmen, dus maak een overzichtelijk lijstje en ga op zoek. Zo kan je na de solden ongetwijfeld al enkele items schrappen!

Wat springt er in het oog?

En dan is er naast jouw verlanglijstje nog een hele wereld vol spullen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Laat je verrassen door wat je in de etalages ziet liggen, op de schappen ziet schitteren of in de advertentiekrantjes ziet pronken. Tijdens de solden mag je jezelf al eens laten gaan, dus haal gerust eens iets nieuws en onverwachts in huis. Wie weet, is die nieuwe stoel dé perfecte opkikker voor je keuken? En wie weet, zit die jumpsuit die volgens jou helemaal niet bij je figuur past je toch als gegoten?

Ga de verrassingen niet uit de weg tijdens de solden. Spontaan shoppen is een feest!