facebook

#tousensemble

Voorspel mee de score voor de wedstrijden van de Belgen en creëer zo een plezante sfeer op de werkvloer.

We zijn vertrokken! Op 14 juni werd in Rusland de aftrap gegeven voor het grootste voetbalfeest ter wereld: het WK voetbal 2018. Het belooft alvast een WK te worden om van te snoepen met wereldgoals, zoals die van Cristiano Ronaldo, en met verrassende wendingen, zoals het standhouden van IJsland of het verlies van Duitsland. Met één duivelse wedstrijd op zak zetten we ons schrap om onze Rode Duivels nu verder naar de finale te schreeuwen. Tous ensemble!

Er zijn echter veel manieren waarop je kan supporteren.

Zo kan je je samen met collega’s aan een pronostiekje wagen. Wie wint, wordt door de verliezende collega’s getrakteerd op de volgende vrijdagse afterwork! Heb jij een betrouwbaar buikgevoel? Een brein dat uitblinkt in kansberekening? Of ben je gewoon een gelukzak? Voorspel dan mee de score  voor de wedstrijden van de Belgen en creëer zo een plezante sfeer op de werkvloer. Misschien is het wel een leuk idee om samen met de collega’s ook naar enkele duels te kijken? Hashtag teambuilding?

Is jouw werkvloer niet erg geschikt voor pronostiekjes en gezamenlijke kijkmomenten, dan vind je vast ergens een kijklocatie in de buurt. Heel wat cafés, organisaties, clubs en evenementenlocaties hangen rond deze tijd hun grootste scherm op om met buren en liefhebbers naar het wereldkampioenschap te kijken; of je nu midden in de stad woont of diep in de Vlaamse velden. Zoek een leuke plek uit en neem je vrienden mee voor een glaasje en een stevige portie voetbal. Voetbal is een feest, dus waarom niet samen vieren?

Wie ten slotte geen behoefte heeft aan al die heisa, kan natuurlijk ook lekker gezellig in de zetel kijken. Een zak chips in de linker- en een fris drankje in de rechterhand en je bent klaar voor een fijne, rustige avond topvoetbal. Met of zonder driekleur op je wangen…

#tousensemble!