facebook

Laat ons met z’n allen nog even profiteren van dit heerlijke zomerweer!

Wij verwelkomen de zon met open armen !

Zweten!

Pfffff… Wat is het warm in ons kleine landje. Ons hoor je echter niet klagen of zeuren. Wij verwelkomen de zon met open armen, want we zijn er helemaal klaar voor!

Hoofddeksels

Eindelijk mogen we onze gekke hoofddeksels allemaal uit de kast halen. Een strohoed, een zonneklepje, een toffe pet of een bandana? Bij dit weer kan het allemaal! Haal dus het stijlicoon in jezelf naar boven, en versier je hoofd met de mooiste accessoires. Tot het einde van de maand profiteer je bovendien van zomersolden. Wie weet tik je daar wel iets leuks op de kop?

Waterpret

Zomer betekent waterpret, en daar hebben we zin in! We trekken erop uit naar openluchtzwembaden, gaan bootje varen langs kronkelende riviertjes, nemen een frisse duik in de zee of spelen lekker met water in eigen tuin: een plonsbadje, een gevecht met stoere waterpistolen of een gerichte aanval met waterballonnen. Wat we ook kiezen, het werkt lekker verfrissend, en daar houden we van bij deze hitte!

Naar het bos

Verkoeling vinden we niet enkel op en bij water, maar ook in het bos. De bomen zijn als parasols, waardoor we heerlijk in de schaduw kunnen vertoeven. We kunnen er mountainbiken, lekker lange wandelingen maken en wie weet ook wel eens kamperen? Kijk goed uit waar dit wel of niet mag!

Feest tot in de nachtelijke uurtjes

Na het zwemmen of wandelen kijken we elke dag uit tot de avond valt. Want dan koelt het overal lichtjes af en komen we met z’n allen samen in de tuin voor gezellige etentjes en welverdiende aperitiefjes. Dan smullen en lachen we tot in de nachtelijke uurtjes met frisse drankjes in de hand.

Laat ons dus met z’n allen nog even profiteren van dit heerlijke zomerweer! Fijne vakantie gewenst!