Klaar voor de cadeautjesjacht

Welke cadeaus tover jij onder de kerstboom?

 

 

Nu Sinterklaas het land uit is, worden kerstbomen en slingers gretig tevoorschijn gehaald, want Kerstdag nadert met rasse schreden! En daar zijn we natuurlijk blij om! We gaan niet alleen heerlijk smullen van flink uitgedoste feesttafels, maar we delen ook pakjes uit aan onze geliefden. Ben jij iemands Secret Santa dit jaar en weet je nog niet wat te kopen? Laat je dan inspireren door deze fijne geschenken.

 

Verwenpakket van Yves Rocher

Bij Yves Rocher vind je allerhande spulletjes om jezelf eens lekker in de watten te leggen. Bodylotion, scrub, eau de toilette, maskertjes… Noem maar op! Zorg jij dit jaar voor een pakje voor iemand die zo’n verwenkuur volledig verdient? Aarzel dan niet en haal één van de vele kerstsetjes bij Yves Rocher. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kerstcarrousel van rode appel? Met een douchegel, handcrème, bodylotion en lipbalsem!

 

Warmwaterkruik van Hunkemöller

Bij Hunkemöller vind je naast lingerie ook heel wat leuke geschenkideeën! Er zijn onesies, pyjama’s, kamerjassen, pantoffels, make-uptasjes… maar had je al eens aan een warmwaterkruik gedacht? Bij Hunkemöller scoor je deze knuffelwaterkruik uit nepbont met pompons! Opvullen met heet water en je bed zal nooit meer zo kil aanvoelen ’s avonds. Gedaan met koude voeten!

 

Kerstsokken

Ben je op zoek naar een écht kerstcadeau? Snuister dan even tussen de sokken van Chaussea en ontdek deze fluweelzachte kerstsokken. Zo kan de gelukkige nog intenser van de feestdagen genieten, in de geknipte outfit bovendien!

 

Nog meer ideeën nodig? Kom dan even rondneuzen op het winkelpark. We hebben nog tonnen inspiratie voor jou!