facebook

Sport in zicht!

Tijd om de juiste benodigdheden in huis te halen:

De communiefeesten zijn voorbij, de eerste bescheiden hittegolfjes hebben ons bereikt en de studenten duiken stilaan de examenperiode in. Dat betekent maar één ding: de zomer komt eraan. En dat betekent niet alleen vakantie, genieten en luieren, maar vooral ook heel wat sportieve evenementen om naar (uit) te kijken!

De 20 km van Brussel komt met rasse schreden dichterbij, Liverpool en Real Madrid strijden straks om de titel in de Champions League finale en… Het WK voetbal in Rusland komt eraan op 14 juni! Ben jij klaar voor de eerste match van de Belgen?

Op maandag 18 juni staan de Rode Duivels voor het eerst op het veld voor wat hopelijk een ware medaillestrijd mag worden. Tijd om de juiste benodigdheden in huis te halen:

  • Driekleur

Als je supportert voor de Rode Duivels, moet je natuurlijk de juiste outfit bijeensprokkelen. Heb je al een zwarte broek? Een rode trui? Een gele pruik? Prik maar gauw een moment om de nodige inkopen te doen voor het hele gezin. Want voetbal is een feest (zeker nu we het zo goed doen met onze nationale ploeg!).

  • Accessoires

Een drietand, een toeter, een ratel, applaudisseerstokken, waaiers,… Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat! Juich de duivels toe met de perfecte accessoires. Het geeft ook een extra touch aan het feestje bij je thuis!

  • Frisse drankjes

En bij een voetbalavondje horen natuurlijk ook snacks, frisse pintjes, limonade of voor wie wil een heerlijk wijntje. Maak het gezellig, zodat het supporteren voor iedereen – ook de minder voetbal-gekken – een toffe belevenis wordt!

Is jouw gezin al WK-proof?