facebook

Het perfecte eindejaarsfeest in 3 stappen

2018 is bijna voorbij, maar we duiken het nieuwe jaar niet in zonder toeters en bellen!

2018 is bijna voorbij, maar we duiken het nieuwe jaar niet in zonder toeters en bellen! We verzamelen vrienden en familie rond de feesttafel en maken er samen een fantastisch eindejaarsfeest van. Ben jij de gastheer van de festiviteiten dit jaar? Volg dan deze stappen om tot een perfecte afsluiter van 2018 te komen, want liefde? Die gaat nog steeds door de maag!

 

Appetijtelijke apero

Verwelkom je gasten met een fris aperitief. Hou gerust vast aan de bubbelstraditie of serveer één van de vele soorten longdrinks: gin met tonic, rum met gemberbier, vlierbloesemsiroop met witte wijn… Snuister ook voor de hapjes gerust even in het eindejaarsgamma van Delhaize. Garnaalhapjes, aperokroketten, olijventapenade, tomatensalsa… Zorg voor variatie en verrassing. Met een uitgebreid aperitief maak je je gasten alvast warm voor een heerlijke feestavond.

 

Formidabel feestmaal

Op de tafel tover je uiteraard een smakelijk feestmaal, of het nu om een sappig gebraad, een groenteschotel of een vispannetje gaat. Ook belangrijk is echter de tafelversiering! Zorg voor de nodige decoratie: servetringen, naamkaartjes, confetti, siertakken, bloemstukken, kaarsen… Overdaad schaadt voor één keer helemaal niet. Laat je volledig gaan in het assortiment van Maisons du Monde. Je gasten zullen versteld staan…

 

Deugddoend dessert

Afsluiten doe je natuurlijk met een deugddoend dessert. Hoewel iedereen na het aperitief en het uitgebreide feestmaal vermoedelijk helemaal voldaan is, mag een dessert op het perfecte feest niet ontbreken. Wil je graag zelf iets bakken, maar ben je geen keukenprinses? Kijk dan zeker even in het aanbod van Hema. Tussen de vele bakspullen vind je ook bakmixen om zelf fondanttaart of cheesecake te maken. Scoren doe je sowieso!

Prettig eindejaar!