Zo overleef jij de kou

3 kleding musthaves voor het herfstseizoen!

3 kleding musthaves voor het herfstseizoen!

Een fikse regenbui, een stralende zon, een kille ochtend, een zonnige avond... Het wisselvallige herfstseizoen laat zich volop voelen. Dat betekent niet alleen dat we onze mooiste paraplu en regenlaarzen weer tevoorschijn toveren, maar het vraagt ook een bevrijdende opruimbeurt van onze kleerkast. Weet jij wat er zeker in je garderobe moet om de steeds koudere dagen te doorstaan? Alvast 3 tips!

 

Een knusse trui

Niets beter tegen de kou dan een knusse, warme wintertrui. Dit seizoen mag die winterse trui lekker losjes om je lijf zitten. H&M zorgt alvast voor een ruime keuze in alle kleuren van de regenboog, maar wist je dat je ook voor het duurzame 'Conscious' label van H&M kan kiezen? Wij smelten al helemaal weg bij deze truien in sobere, aardse tinten met v-hals of ontblote schouder.

 

Warme oren

Zie je elke ochtend keihard op tegen je wandeling naar het perron? Of haat je die bijtende kou aan je oren wanneer je naar de winkel fietst? Haal dan een hippe haarband in huis! Niet alleen bezorgt de haarband jou lekker warme oren, hij zorgt er ook voor dat je kapsel netjes in de plooi blijft liggen. Vaarwel opwaaiende pony's en ongewenste winterse beach waves! Jouw haar én je outfit blijven helemaal trendy! Neem algauw een kijkje bij Veritas.

 

Veterlaarzen

Hoewel Dr. Martens boots al sinds de jaren 1940 bestaan, zagen we het wereldberoemde schoeisel sinds de laatste opwelling in de jaren 1990 niet meer zo vaak in het straatbeeld als vandaag. Dr. Martens is helemaal terug, en terecht! De schoenen zitten niet alleen onwijs comfortabel, ze zien er ook nog eens erg stoer en stijlvol uit. Zoals we allemaal weten komen ze in alle mogelijke kleuren en prints. Heb jij jouw keuze al gemaakt? Avance heeft een heleboel opties in de aanbieding. Zo kom je de herfst met droge, warme voeten door!

Kom gauw shoppen bij Parc Les Dauphines en zorg ervoor dat jij deze trendy stukken zeker in huis hebt! Tot binnenkort!