facebook

Gelukkige Vaderdag aan alle papa’s!

En als je nog niet zou weten hoe je hem voor dit alles kan bedanken, dan hebben wij alvast enkele ideetjes voor je klaar:

 

De allersterkste

Al jarenlang, sinds je prille eerste dagen op deze wereld, staat hij voor je klaar: je papa. En op zondag 10 juni, op Vaderdag, richten we de schijnwerpers volledig op hem. De allersterkste.

Was hij het niet die je op z’n schouders nam als je beentjes te moe waren van het wandelen? Was hij het niet die je loodzware kleerkast opzij schoof om die spin uit je kamer te halen? Was hij niet de man die alles kan? Ja hoor!

En als je nog niet zou weten hoe je hem voor dit alles kan bedanken, dan hebben wij alvast enkele ideetjes voor je klaar:

Maak een fotoalbum

Verzamel alle leuke foto’s van de vakanties die jullie samen hebben doorgebracht, van familiefeesten, van fijne uitstapjes, van diploma-uitreikingen en huwelijksceremonies en kleef ze allemaal in één groot herinneringenboek. Zo wordt je papa telkens weer opnieuw teruggeflitst naar al die mooie momenten die jullie samen mochten beleven. Zijn vaderschap in een notendop!

Koop tickets voor een papa-evenement

Je papa heeft vast een favoriet sportteam, of het nu de lokale basketbalploeg of een internationale voetbalploeg is. Of is je papa meer een muziekfan? Wat het ook is, Vaderdag is de geknipte gelegenheid om je papa te verwennen met tickets voor een waar spektakel. Een match, een concert,… Genieten zal ie!

Een weldoordacht geschenk

En geef je graag gewoon een cadeautje? Denk er dan even heel goed over na. Heeft je papa een lievelingskleur? Een lievelingssmaak? Een lievelingsplek? Hou daar dan rekening mee bij het kiezen van je geschenk, dan wordt het ongetwijfeld een schot in de roos.

Gelukkige Vaderdag aan alle papa’s!