facebook

3 inspirerende cadeaus uit de zak van Sinterklaas

Ho, ho, ho! De Kerstman laat nog even op zich wachten, maar de Sint is bijna in het land!

Ho, ho, ho! De Kerstman laat nog even op zich wachten, maar de Sint is bijna in het land! Tijd voor de kinderen om zich nog een week van hun braafste kant te laten zien, maar ook voor ouders en grootouders om op cadeautjesjacht te gaan. En laat dat bij de winkels van Parc Les Dauphins een uiterst gemakkelijke opdracht zijn! Alvast enkele tips om je kroost te verwennen op 6 december.

Gepersonaliseerde accessoires

Elk kind houdt van een beetje gepruts en geknutsel - zeker als er nadien mee uitgepakt mag worden. Bij Veritas vind je niet alleen tal van materialen voor de hobbynaaister of textielversierder, maar ook  de nodige sjaals, mutsen of sokken voor het winterseizoen. Laat je kids erop los met naald, draad en textiellijm en aanschouw de fantasierijke creaties die ontstaan. Een gepersonaliseerd accessoire zal nóg vlotter worden aangetrokken zodat je kroost deze winter geen kou hoeft te lijden.

Knutselbenodigdheden

Ook bij Hema vind je heel wat spullen voor creatieve handjes. Van stickervellen tot notitieboekjes, van bekers tot stempels. Geef je kids een leuk pakket vol knutselbenodigdheden en kijk hoe ze gretig aan de slag gaan. Een gepersonaliseerd schriftje, een kleurrijke magneet, een origineel fotokadertje. Ze zitten vol originele ideeën!

Doe-boeken

Is de inspiratie zoek? Duik dan de Club in op zoek naar inspirerende boeken! Je vindt er kookboeken voor kinderen, uitgebreide gidsen over origami, boeken vol gekke weetjes en leuke doe-dingen… Kijk uit naar wat je kinderen boeiend en indrukwekkend vinden, en kies een boek op maat van hen. Het bezorgt hen uren lees- en spelplezier!

Twijfel je nog een beetje? Kom dan gerust langs op het winkelpark. Je doet er vast leuke ideeën op. En de Sint? Die helpt een handje!